Wat wil ik?

Ik vind het belangrijk dat cliënten en opdrachtgevers met voldoening terugkijken op een gevolgd traject en tevreden zijn over mijn dienstverlening. Ik ga tot het uiterste om gewenste resultaten te behalen. Voldoen aan de verwachtingen van klanten; Daar ga ik voor!

Deze selectie van ervaringen en bevindingen geeft een goed beeld van de klanttevredenheid.

 Referenties

Marleen is een coach die op een heldere, oprechte en authentieke manier een route kan uitzetten bij o.a. loopbaanvraagstukken.
Ieder gesprek levert nieuwe inzichten op waarbij ze de resultaatdoelstelling niet uit het oog verliest tot dat het doel is bereikt. Marleen is een plezierig en positief persoon waarmee het prettig is om samen te werken.

Thomas Kleinfeld – Technisch projectmanager – Teebin Nederland

 

Het re-integratietraject en de begeleiding van Marleen Endeveld heb ik als zeer positief ervaren. Marleen is een uitstekende coach, die altijd voor je klaar staat om je te helpen, zelfs in de avonduren en in het weekend.

Als je het even moeilijk hebt, door al die afwijzingen op sollicitatiebrieven, weet Marleen je toch te motiveren om positief te blijven en door te gaan. Dit heeft een grote invloed gehad op het vinden van een nieuwe baan.

Ik ben Marleen heel erg dankbaar voor wat ze voor mij heeft gedaan en de hulp en steun die ze heeft gegeven.

Ed Ham (50Plus) – Gemeente Den Haag

 

“Ik heb Marleen leren kennen op het moment dat ik weg wilde bij mijn toenmalige werkgever. Marleen heeft mij met haar professionele inzichten, kennis en focus begeleid in het behalen van mijn doel. Zij heeft mij begeleid van begin tot eind. Zaken waar ik voorheen geen tijd aan besteedde werden nu naar de voorgrond gebracht. Door de hulp van Marleen heb ik een goede en overtuigende sollicitatiebrief neergezet, heb ik laten zien dat ik echt geïnteresseerd was in de functie die ik voor ogen had. Marleen heeft mij niet alleen op het gebied van solliciteren geholpen. Ook heeft zij mij meer inzichten gegeven over wie ik ben als persoon en waar mijn valkuilen en sterke punten zitten. Ik kan Marleen ten zeerste aanbevelen. ”

Mr. Benjamin Knaff – Rechtbank Amsterdam

 

“Marleen is een uitstekende coach, omdat ze uitging van mijn specifieke situatie, wensen en ideeën. Daarom geen algemene oefeningen uit een boekje, maar maatwerk dat bij mij persoonlijkheid paste. Dit was erop gericht om samen de juiste weg te bewandelen om mijn doel te bereiken, maar bovenal stond mijn belang bij haar centraal. Zelf ’s avonds had ik haar wel eens nodig. Ook geen probleem, want haar leus is: Ik ben er voor je als je me nodig hebt. Dit heeft mij echt geholpen.

Ben je op zoek naar een coach met passie voor eigentijdse begeleiding, dan raad ik Marleen aan. Zij geeft je een opkikker. Ik kreeg positieve energie van haar begeleiding. Wat kan Marleen zich inleven in andermans situatie en vervolgens oplossingsgericht te werk gaan. Echt formidabel!

Ik ben 56+ en heb na een WW-periode een baan naar mijn zin gevonden. Privé- en werksituatie zijn weer in balans. Waardering: 10++ voor Marleen”

Lina Geeve – Ministerie van Veiligheid en Justitie

“Ik ben een 50-plusser, die van baan moest veranderen. In het begin van het traject van Werk naar Werk heb ik mezelf afgevraagd wat de meerwaarde zou zijn. Ik was stellig van mening dat ik als 50-plusser geen enkele kans op de arbeidsmarkt had. Verspilde tijd dacht ik, maar het tegendeel was waar. Met hulp en goede begeleiding van Marleen Endeveld ben ik steeds positiever gaan denken over mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ga uit van je eigen kracht. Ga uit van wat je wel kan en niet wat je niet kan. En blijf vooral positief. Dat was de boodschap. Ik heb geleerd dat ik, “oudere” met weinig sollicitatie-ervaring en een lang dienstverband bij één werkgever een baan kan vinden. Als je op de juiste manier begeleid wordt, ga je vanzelf je mogelijkheden zien en erin geloven. Je bent ook als 50-plusser kansrijk op de arbeidsmarkt heeft Marleen mij altijd voorgehouden. En het bewijs is er. Ik heb al een baan na één sollicitatie!

Goede begeleiding is essentieel bij het vinden van nieuw werk. En dat heb ik gevonden bij Marleen Endeveld Loopbaanbegeleiding & Coaching. Dank daarvoor!”

Henri Vroomans – Sociaal-Economische Raad

“Professionele begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan of het verkennen van je mogelijkheden op de arbeidsmarkt is een ‘must’. Met haar persoonlijke benadering zorgt Marleen er voor dat je je mogelijkheden in kaart brengt. Ze begeleidt je in de verschillende fasen van het vinden van werk en is met haar lange ervaring en kennis van het veld in staat iedereen zijn kansen te laten ontdekken.”

Rob Hessing – jurist Productschap Zuivel

“Zowel in de periode voor als na de verplichte overgang van de ene werkgever naar de andere, heb ik veel aan Marleen gehad. Je merkt aan haar kennis en de ontspannen manier waarmee ze inspeelt op jouw specifieke situatie, dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van mensen in hun loopbaantraject. Marleen is enthousiast en oprecht betrokken; je komt altijd weer met nieuwe energie bij haar vandaan.

Na het volgen van een loopbaantraject bij Marleen:

  • weet ik, dat verandering van werkgever in alle opzichten ook nieuwe kansen biedt (glas is half vol in plaats van half leeg), waardoor ik weer met veel meer plezier werk.
  • heb ik nu de kennis en de methoden (actueel cv en profiel op LinkedIn), die ik nodig heb als ik van baan zou willen veranderen.”

 Annelucie de Vries – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)